Victoriahaven åpner 1.oktober 2015.

Victoriahaven vil ha en sosial profil hvor det legges vekt på hyggelig og avslappet samvær rundt bordet.
Vi bringer tilbake menge av de elementene som før ble benyttet ved tilberedning av mat. For eksempel vil tranchering og flambering ofte inngå som en del av menyen. Mange av rettene vil også ferdigstilles ute i restauranten.

I en verden der "alle" skal profilere seg som sjangerrestaurant gjennom smale nisjeprodukter, legger vi kun vekt på GODE RÅVARER. Om det resulterer i økologisk, vegetar og/eller kortreist så er det flott, men det er ikke bra nok for oss at kun kriterier som nevnt er til stede. Vi vil og skal fokusere på råvarer og smak uten kompromiss!

Det vil være to menyer tilgjengelig. Smaksmenyen og a`la carte menyen presenteres som hhv: "Social dining@Victoriahaven" og "Allways@Victoriahaven".

Vi gleder oss til 1. oktober. Vi sees på NYE Victoriahaven.